Body & Soul – The Sound of the Future

Музикален видеоклип – реж. Симеон Цончев

Listen to the sound, listen to the sound of the future

Body & Soul

Младата българска поп група Body & Soul записа своя първи сингъл The Sound of the Future през лятото на 2016.

Професионалният звукозапис е дело на Иван Бошев от студио Пекарната и George ‘Geegor’ Anagnostopoulos от Antelope Audio. В музиката на Body & Soul освен стилен Funk се долавят мелодичен R&B и модерен Acid Jazz.

The Sound of the Future

I’ve been in all the places you wanted me to go
I’ve believed in all the lies that you wanted me to know
And I kept on living my life, everyday with no cause
And like everyone around me I was feeling tired and lost

But then I had a dream, a vision in my head
And I saw my life with no anger or regret
I was filled with lies, but then I opened my mind
For all the dreams that are real and all the things that I can feel

Just look inside your soul & you will see the truth
That we all can make a difference and our faith is our hands
Listen to the voice within & he will lead you trough
Because that will be the sound of the future

Listen to the sound, listen to the
Listen to the sound, listen to the
Listen to the sound, listen to the
Sound of the future

We just got to stop & live our life in peace
Or we’ll end up in the dark with no friends just enemies
We’ve got to save the world and leave the past behind
Lets just start a brand new life, with an open mind

The sound, the sound, the sound of the future
Listen to the sound of the future

Техническа информация

  • оригинално заглавие: Body & Soul – The Sound of the Future
  • държава: България
  • дата на производство: 2016 декември
  • снимачен формат: HD
  • прожекционни формати: HDBDDV
  • картината: цветен/черно-бял, 2.35:1
  • звук: стерео 2.0
  • времетраене: 3 мин и 30 сек
  • оригинален език: английски
  • сайт: monoco.eu/soundfuture

С участието на

  • Леонора Илиева – музика, вокали
  • Божана Спасова – бек вокали
  • Пламен Йорданов – музика, китара
  • Мартин Христов – бас
  • Александър Васев – синт
  • Алекс Лазаров – барабани


  • режисьор и монтажист – Симеон Цончев
  • оператори – Симеон Цончев, Емил Митов, Mihai Muntean-Micu
  • звукозапис – Иван Бошев
  • смесване и мастериране – George ‘Geegor’ Anagnostopoulos
  • консултант по монтажа – Андрей Гетов
  • фотограф – Георги Шаров
  • цветови корекции – Калин Петров
  • продуценти – Георги Лазаров, George ‘Geegor’ Anagnostopoulos и Симеон Цончев
  • продукция – Моно Колектив и Antelope Audio

С подкрепата

Видеоклипът нямаше да съществува без съдействието на:

Том Кърк, Фотопавилион, Александър Демянов, Vegasaur

И, естествено, благодарение на бандата и екипа.

Допълнителни материали