fbpx
Praktrik Puzzle Furniture

Stop motion видео за Praktrik

Последният ни проект от 2013 е stop motion видео в подкрепа на кампанията за събиране на средства за производство на мебели.

Основното предизвикателство пред продуктовия дизайнер Петър Захаринов е да проектира обзавеждането на помещение с разнообразни функции – от работа до почивка и забавление. Задача, хитроумно решена чрез създаването на многофункционални модулни системи, предлагащи лесна и бърза трансформация на интериора.

Режисьорът на видеото Симеон Цончев се придържа към концепцията за непрекъснати трансформации и създава видео от близо 6000 снимки, в което невидима сила дирижира поведението на елементите докато обитателите на апартамента се забавляват под звуците на Podington Bear.

Анимираното видео е съвместна продукция между Моно Колектив и Praktrik – студио за интериорен дизайн, концентрирано върху “практични“ “трикове“, което проектира мебели от естествени, екологични и безвредни материали, вдъхновени от самозаключващи се механични пъзели. Техните създадени с фантазия геометрични структури са интелектуално предизвикателство и забавление; те са сглобяеми и разглобяеми; мистични и утилитарни; красиви и удобни. Включете се в създаването на колекция мебели за деца и развитието на интелигентни интериорни решения на световно ниво – участвайте в кампанията.