fbpx
Бо Нан За – Кадър от филма

Помогнете да заснемем Бо Нан За

Преди дни поставихме началото на международна кампания за финансиране на независимата филмова продукция Бо Нан За със сценарист и режисьор Андрей Гетов и оператор Иван Вацов. Бо Нан За е многопосочен кино-разказ, вдъхновен от поетиката и алюзионните традиции на класическия уестърн, но така също от непокорния дух на сюрреализма и от силата на емпатията, движеща съвременното игрално-документално кино.

Освен Андрей Гетов и Иван Вацов, продуцентският екип на Бо Нан За включва Делян Калоянов и Симеон Цончев. Главните роли във филма се изпълняват от Александра Спасова, Бисер Маринов, Даниел Рашев и Финити Меретиган. Оригиналната музика е дело на FlyWe2DaMoon, а творческият екип се допълва от Ванина Гелева (сценография), Калин Петров (цветови корекции), Диляна Манавска (графичен дизайн) и Димитър Величков-Шмидт (звуков дизайн).

При успех на настоящата кампания, авторите на Бо Нан За имат готовност да продължат снимачния процес още през лятото на 2017. Благодарим Ви за проявения интерес и оказаната подкрепа!