За нас

Произвеждаме филми в България

Моно Колектив е платформа за продуциране и разпространение на филми, музикални клипове, телевизионни реклами, фотография и музика. Създадохме Моно Колектив, за да представя и подкрепя нови български автори, които развиват артистичния си потенциал в различни области на визуалните изкуства, музиката и експеримента. Ние сме моно, защото ценим собствената си индивидуалност, но сме обединени в колектив, защото обичаме да обменяме идеи. Уважаваме личния подход и не делим нещата на малки и големи; участваме както в комерсиални, така и в некомерсиални инициативи, просто защото обичаме работата си.

Запознайте се с нас, разгледайте работите ни, вижте с какво можем да сме полезни или просто ни се обадете:

Свържете се с нас

Моно Колектив
бул. Евлоги и Христо Георгиеви 141
София 1504
info@monoco.eu
0898 472 844

Нашите клиенти и партньори

Свидетелство за професионализма в работата ни е доверието, гласувано през годините от нашите партньори и клиенти. Работим успешно с неправителствени организации, културно-образователни центрове, посолства, университети, рекламни агенции, частни компании и филмови студиа от България, Белгия, Великобритания, Израел, Канада, САЩ, Украйна и Швеция.

* Моно Колектив е лицензиран български продуцент и разпространител, регистриран в ИА НФЦ под № 2011100407 и 2011230099. Ние публикуваме филмови заглавия в IMDb.